Rijzende cabaretster Martijn Kardol in De Smeltkroes

Martijn Kardol staat binnenkort in De Smeltkroes in Maarheeze
Martijn Kardol staat binnenkort in De Smeltkroes in Maarheeze
Foto: YouTube RTL Late Night met Twan Huys

Cabaretier Martijn Kardol staat met zijn show Bang in De Smeltkroes in Maarheeze. Kardol is in korte tijd gegroeid tot een landelijk bekende grappenmaker.

Inmiddels heeft hij zelfs een wekelijkse rubriek bij RTL Late Night met Twan Huys te pakken. Maar ook daarvoor heeft hij zich al bewezen. Eerder won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival (2015) en Leids Cabaret Festival (2016). Dat deed hij met zijn voorstelling Jongensboek.

Martijn Kardol staat binnenkort in De Smeltkroes in Maarheeze

Ongelooflijke gebeurtenissen

Nu, met Bang, trekt hij volle zalen in heel Nederland. En op 22 september komt hij langs in De Smeltkroes. “Met zijn van ongelooflijke gebeurtenissen aan elkaar hangende verhalen windt hij moeiteloos het publiek om zijn vingers. Of hij het nu heeft over problemen met de Ziggo-helpdesk, het kopen van een auto zonder motor of het recenseren van een HEMA-tompouce”, schrijft de Theaterkrant.

Er zijn nog kaarten te koop voor de show in De Smeltkroes. Die zijn via deze link te koop. Martijn Kardol met zijn voorstelling Bang vindt plaats op 22 september 2018, om 20.30 uur.

De komende maanden staat er nog veel meer moois op het programma bij De Smeltkroes. Check het hier.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.