Dennie Christian en Tanja Lasch op Oktoberfest Soerendonk

Kaartverkoop Oktoberfest Soerendonk gestart
Kaartverkoop Oktoberfest Soerendonk gestart
Foto: Facebook De Bout Soerendonk

Het Oktoberfest in Soerendonk, georganiseerd door café De Bout, is misschien wel het grootste evenement uit de gemeente. De kaartverkoop van is gestart.

Met een video kondigt café De Bout hun jaarlijkse Oktoberfest in Soerendonk aan. “Jahwol! De kaartverkoop is begonnen”, is er te lezen bij het Facebookbericht.

Ook worden in de video de artiesten van dit jaar bekendgemaakt. Zo zien we de namen van Tanja Lasch, Dennie Christian, Joe’s Wiesn Band, Otto Lagerfett en Die Powerhosen.

Tekst gaat verder onder de video

Tickets Oktoberfest Soerendonk

Kaarten kosten 16,84 euro voor een enkele dagticket op zaterdag of zondag. Voor maandag betaal je minder, 11,62 euro. Voor het zogenoemde Ganz Verruckt Ticket ben je 37,69 euro kwijt. Dat zijn de tickets waarmee je toegang hebt tot alledrie de dagen. Bij alle tickets komen dan nog administratiekosten. Via deze link zijn de kaartjes te verkrijgen of te koop bij De Bout zelf en Jaco’s Patatkraam in Soerendonk.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.