Linda Saanen uit Gastel veranderde haar leven, nu geeft ze workshop daarover

Linda Saanen
Linda Saanen
Foto: Linda Saanen

Rainbow Tai Chi kwam op het pad van Linda Saanen uit Gastel en het veranderde haar leven in positieve zin. Voorheen studeerde ze marketing en had ze haar carrière al uitgestippeld. Toch veranderde haar droom en ging ze een heel andere richting in.

Linda ontmoette Master Choy en die gaf haar een totaal nieuwe kijk op het leven. “Ik was onderweg naar de top en streefde naar succes, maar diep vanbinnen voelde ik dat er iets niet klopte. Ik voelde dat er meer was in het leven, maar ik kon er mijn vinger niet op leggen”, legt ze uit. “Toen ontmoette ik Master Choy, de oprichter van de school, die me liet zien waar het leven om draait en hij leerde mij om te ontdekken wat ik echt graag wilde. Mijn marketingcarrière was dan ook niet meer langer mijn droom”, vertelt Linda.

Naar Engeland

En dus vertrok ze drie jaar geleden van het kleine Gastel naar Engeland. Daar studeerde ze Rainbow Tai Chi. Tijdens haar studie schreef ze twee boeken en ze is uitgegroeid tot stand up comedian. Ook op het podium deelt ze haar levenslessen. “Iets waarvan ik van tevoren nooit gedacht had ik dat het zou kunnen. Mijn boeken gaan over mijn eigen verandering binnen mijn leven, maar ook wat de genezingsmogelijkheden zijn binnen deze leermethode en beschrijft het verhaal van Anita uit Budel die voor een week persoonlijk retreat naar de school kwam, wat haar leven heeft doen transformeren. Mijn passie ligt dan ook bij mensen, om ook hen het ware geluk te laten ontdekken. We zitten namelijk te vaak vast in onze dagelijkse zorgen, ons drukke hoofd en lopen over van verantwoordelijkheden. Iets wat ik zelf tijden lang gekend heb.”

Tekst gaat verder onder de foto

Rainbow Tai Chi

Deze zomer studeerde ze af als gekwalificeerde Rainbow Tai Chi-leraar. Om datgene wat ze geleerd heeft te delen met de inwoners van de regio, wil ze een workshop geven in Dommelen. “Tijdens deze workshop ga ik de oefeningen en principes uit het boek 15 ways to a happier you van Master Choy delen. Dit in combinatie met mijn eigen verhaal en een stukje interactie, maakt het een verrassende en leuke dag”, vertelt Linda. De oefeningen verminderen stress en vermoeidheid en zorgt voor een betere doorstroming in het lichaam, zegt ze.

Linda Saanen

De workshop vindt plaats op zondag 30 september van 10.00 uur tot 17.00 uur, locatie Ontmoetingscentrum De Belleman. Prijs van de workshop is 75 euro (inclusief lunch). Wil je meer informatie of op de hoogte blijven van andere workshopdatums in de regio? Mail Linda dan via [email protected]. Ook zijn er een-op-een sessies te boeken bij jou aan huis.

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.