Van der Wielen Administratie en Adviesbureau; persoonlijk en klantgericht

Foto:

Advertorial Léon van der Wielen is met zijn administratie- en adviesbureau gespecialiseerd in de verzorging van de bedrijfsboekhouding voor zzp’ers en ondernemers in het MKB. De particulier kan bij de Veldhovenaar terecht voor de jaarlijkse belastingaangifte.

Persoonlijke en klantgerichte dienstverlening

Léon heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. In de loop der jaren bekwaamde hij zich via diverse cursussen op fiscaal gebied. “Vooral op fiscaal gebied zit de uitdaging en kan ik veel betekenen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.” Sinds 2 jaar zit hij met zijn kantoor aan de Kleine Dreef 10 in Veldhoven. Léon is het vaste aanspreekpunt binnen zijn kantoor waardoor de klant er verzekerd is van een persoonlijke en klantgerichte dienstverlening.

Tot de werkzaamheden behoren het verzorgen van de salarisadministratie voor een aantal MKB-bedrijven en belastingaangiftes voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgt hij voor MKB-bedrijven de bedrijfsboekhouding en het opstellen van de jaarstukken. De periode van januari tot half mei is dan ook de drukste tijd voor zijn kantoor.

Startende ondernemers

Met zijn administratiekantoor begeleidt Léon ook ondernemers. “Vooral startende ondernemers hebben dat hard nodig. Ik kan ze onder meer behulpzaam zijn bij het opstellen van een bedrijfsplan.”

Heeft u interesse in de dienstverlening van Van der Wielen Administratie en Adviesbureau? Neem dan vrijblijvend contact op met Léon. Dat kan telefonisch op nummer 06-5338 0250 of per e-mail [email protected].